joi, 7 ianuarie 2010

metrosexuali .... ASA NU....

Metrosexuali definitie (dupa parerea mea): pitipoanca cu puta.
Barbatul care sta mai mult de 15 minute in fata oglinzii este clar metrosexual. Programul acestuia este unul asemanator cu cel al prietenei, iubitei, mamei voastre. Dimineata este la fel ca orice om, ii pute gura, curul, subratul etc. Un om normal se spala in locurile acestea in 3, 4 minute un metrosexual nu el trebuie sa stea 10 min la dinti, 10 minute la subrat iar la cur nu mai incape discutia (locul trebuie epilat). Majoritatea lor fac parte dintr-un grup sau mai multe grupuri in care se discuta de machiaj, saloane de infrumusetare si cel mai bun fond de ten.... Dupa ce se termina discutiile despre frumusete masculina incep discutile despre rivalii lor de moarte homosexualii. A nu se face nici un fel de confuzie homosexualul face sex cu barbati, metrosexualul cu femei pentru ca, nu stiu motivul, acestea se simt atrase de conceptul de barbat care arata bine si se ingrijeste asta pana se muta impreuna si acesta incepe sa ii foloseasca fardurile. Imaginati-va cum ar fi sa te trezesti intr-o dimineata iar sora ta care este cuplata cu un metrosexual sa fie la baie, tu te duci in bucatarie, ca baia este ocupata, si sa gasesti un tip care este doar in chiloti cu sortz de bucatarie pe el si face clatite. Imaginea este socanta iti revii greu te duci la sora ta si o pleznesti.
Daca nu sunteti convinsi ca acest concept de metrosexual este dezgustator am sa atasez o poza in care se vede dedesuptul corpului perfect, al fondului de ten Maybelline, al lentilelor de contact si a hainelor scumpe cu 3 numere mai mici.
Urmatorul pas ar fi sa se indoape cu hormoni feminini ca sa fie mai sensibili si sa scape de parul in exces in anumite locuri.
Oricum asta este parerea mea. Am dreptul la o parere, il am de 20 de ani.



Daca un metrosexual citeste postul meu sa nu se supere eu sunt mai gras si am par pe picioare, iar daca se supara sa ma pupe unde nu ma epilez niciodata(pe picioare:D)

Un comentariu:

  1. Esti misogin. Adica iti inteleg punctul de vedere dar nu inteleg de ce ai o atitudine ostila fata de metrosexuali. Ce crezi ca iti fura femeile? Eu as vrea un tip care face clatite dimineata, desi nu cred ca asta tine de metrosexualitate ci tine de romantism.

    Oricum, dragut text :)

    RăspundețiȘtergere